Allround technicus (E&I)

Positie

Ben je net afgestuurd aan de MTS, richting E&I (elektrotechniek/Instrumentatie) of heb je enkele jaren werkervaring en zoek je naar een bedrijf dat jou de kans biedt om door te groeien en jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel deze tekst!

Onderdeel van de Business Unit Savoury Ingredients, is het Gist Productie Bedrijf (GPB) in Delft dat de productie verzorgt voor gistextracten. Het GPB is de grootste fabriek wereldwijd voor gistextracten. Het maakt gebruik van geautomatiseerde batch processen. De processtappen bestaan o.a. uit fermentatie, centrifugeren, autolyse, destillatie, indampen, decanteren, filtratie en sproeidrogen. Daarnaast voorziet het GPB de site van utiliteitsvoorzieningen zoals stoom, electra, lucht en water.

Voor de afdeling Maintenance binnen het GPB zijn wij op zoek naar een allround technicus. Je verricht je werkzaamheden t.b.v. de verschillende fabrieken binnen het GPB (GEF,C, Glycol, Lurgi, PIM) en Utilities. Als allround technicus ben je verantwoordelijk voor het in goede technische staat brengen en houden van installaties en apparatuur, zodanig dat geplande werkzaamheden in opdracht en volgens specificaties worden uitgevoerd en technische storingen zo snel mogelijk worden verholpen, met inachtneming van wettelijke en bedrijfsnormen. Het werkgebied van de allround technicus betreft zowel W als E/I (werktuigbouwkunde en elektrotechniek/Instrumentatie).

De allround technicus werkt in consignatiedienst.

Hoofdverantwoordelijkheden

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

In goede technische staat brengen en houden van installaties en apparatuur, om zo de beschikbaarheid van de fabriek te vergroten.

Tot de belangrijkste taken behoren:

 • Uitvoeren van onderhouds-, modificatie en constructiewerkzaamheden, zodanig dat wordt voldaan aan de opdrachten en specificaties. Het gaat hierbij om het aannemen van de opdracht van werkvoorbereiding en dit op een zo goed mogelijk tot uitvoering brengen. Dit kan zijn door zelf de klus uit te voeren of door het begeleiden van derden. Hierbij wordt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gevraagd van de monteur.
 • Lokaliseren, analyseren en verhelpen van storingen aan installaties en apparatuur, zodanig dat de voortgang van (produktie)processen wordt hervat en stilstanden van de fabriek tot een minimum beperkt blijft. Hierbij is een nauwe samenwerking met productie medewerkers, technologen en andere disciplines zeer belangrijk.
 • Bijdragen aan de verbetering van installaties en apparatuur vanuit de technische invalshoek om storingen te voorkomen. Dit door het goed bijhouden van een geautomatiseerd onderhoudssysteem met als doel de kwaliteit van het onderhoud te kunnen verbeteren. Ook wordt er verwacht dat bij repeterende storingen of bij andere mogelijke verbeterpunten jij dit proactief aandraagt en waar mogelijk de verbetering invoert.
 • Bijdragen vanuit onderhoudsoogpunt aan de aanschaf en installatie van nieuwe apparatuur en installaties om zo een verantwoorde aanschaf mogelijk te maken.

Dus het advies geven bij nieuwe ontwerpen, het afnemen van aparatuur en het helpen in start up van nieuwe installaties.

 • Uitvoeren van licht administratief werk wat bij de monteurs functie hoort. Hierbij moet gedacht worden aan het goed rapporteren van bevindingen, up to date houden van archief en tekeningen.
 • Volgen van ontwikkelingen op het vakgebied door het lezen van vakbladen, volgen van cursussen, bezoeken van vakbeurzen.
 • Vaktechnisch toezien op en coördineren van de uitvoering van werkzaamheden door monteurs en technici van derden, om zo een efficiënte en veilige uitvoering te waarborgen.
 • Uitvoeren van onderhoud binnen Veiligheids- en Milieu-normen en de DSM-SHE requirements.
 • Doorgroeimogelijkheden in de organisatie naar Lead Technician.

Background & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die voldoen aan het volgende profiel:

 • Enkele jaren ervaring in het onderhoud
 • MBO/MTS-niveau in de richting van E&I en/of meet-en regeltechniek
 • Kennis van procesautomatisering (Siemens/Accos) is een pre
 • Kennis van GMP, Food Hygiene is een pre
 • Ervaring met een CMMS (bijv. Maximo, SAP PM) is een pre
 • Een goed veiligheids bewustzijn is essentieel
 • Bereidheid tot overwerk en consignatiediensten
 • Het hebben van een E-bevoegdheid is een pré anders minimaal bereidheid om deze bevoegdheid via opleiding te verkrijgen
 • Verder ben je communicatief sterk, een teamplayer, pro-actief, analytisch sterk, neem je verantwoordelijkheid, kun je goed plannen & organiseren en ben je goed in staat de voortgang te bewaken.

Procedure & Contact (Procedure)

Interesse in deze positie? Reageer dan online door je cv en motivatie brief te sturen. Voor inhoudelijke vragen kan er contact worden opgenomen met Niels Dijkstra, Senior International Recruiter; niels@2mrecruitment.com

Looking for the right job?

Jobs91