Welkom Procesoperator

Leuk dat je kijkt op de pagina van 2M voor Procesoperators!

Je hebt waarschijnlijk op de link geklikt omdat je toe bent aan een baan die bij je past!

Waarbij je werkt onder jouw voorwaarden en waar werk-privé in balans is.

2M snapt dat dit belangrijk is.

Waarom is dit voor jouw interessant?

Wij van 2M hebben een doel: de brug bouwen tussen werknemers en werkgevers.
Wij van 2M willen hier zoveel mogelijk in kunnen betekenen voor jou. Kom achter je wensen door careercoaching, kijk welke bedrijven dit voor jou aanbieden en wij helpen je om bij deze bedrijven het beste uit de verf te komen. Voor bedrijven proberen wij de beste mensen te zoeken. Ben jij die procesoperator met passie voor je werk? Wil jij een bedrijf verder helpen naar een volgend niveau?

Wil jij gratis loopbaan advies? Onze careercoaches staan voor je klaar!

  • Wil jij een toffe baan bij jou in de buurt?
  • Wil jij opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden die aansluiten op jouw wensen?
  • Wil jij je blijven ontwikkelen?
  • Wil jij een ploegen rooster dat bij je past

Over 2M

Wij van 2M zijn al meer dan 10 jaar actief in niet alleen werving en selectie binnen de lifesciences, maar hebben ook ruime ervaring in careercoaching.

Bij careercoaching wordt er gekeken naar wat jij belangrijk vindt in je werkzaamheden en hoe je meer plezier uit je werk kan halen. Door deze sterke combinatie kunnen we heel goed een mooie baan vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Met ons team zorgen wij voor persoonlijk contact en directe communicatie.

De wereld vooruit helpen?

Wij werken met internationale organisaties aan een mooie toekomst, jij wil hier toch ook aan mee helpen? Ondertussen maken wij jouw toekomst een stukje mooier. Dit doen we door opleidingsmogelijkheden, begeleiding, coaching en natuurlijk doorgroeimogelijkheden.